loader image

Studenții TUIASI și-au reciclat cursurile după sesiune: s-au strâns 260 de kilograme de hârtie

Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), cazați în Campusul „Tudor Vladimirescu”, au reciclat săptămâna aceasta un sfert de tonă de hârtie în cadrul unei campanii inițiate de către reprezentanții studenților din asociațiile TUIASI.

Inițiatorii campaniei i-au așteptat pe studenții care au dorit să recicleze hârtia de care nu mai au nevoie în parcul de la căminele T9 – T11, pentru fiecare kilogram de maculatură primind câte două doze de Pop Cola, în limita a 10 doze.

Evenimentul s-a desfășurat pe 22 iunie, de la ora 15.00, în aproximativ două ore alăturându-se un număr de 78 de studenți care au adunat împreună 260 de kilograme de hârtie. În total, de la partenerul evenimentului, Pop Cola, au fost oferite 460 de doze de suc în schimbul maculaturii reciclate.

Acțiunea de reciclare a fost organizată de către reprezentanții studenților în asociațiile TUIASI, în parteneriat Pop Cola, Fabrica de Voluntari, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Direcția Servicii Studențești. Cele 260 de kilograme de hârtie vor fi duse la un centru de reciclare din Iași.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.