loader image

160 de elevi din 18 județe se întrec în weekend în competiția „High School Science Projects” organizată de Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului

Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează sâmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 9.00, a X-a ediție a Simpozionului științific preuniversitar „High School Science Projects”. Și în acest an, manifestarea se va desfășura în format on-line, folosind platforma Google Meet.

La ediția din acest an și-au anunțat participarea 160 de elevi coordonați de 50 de cadre didactice de la 40 de unități de învățământ din 18 județe: Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Gorj, Iași, Maramureș, Neamț, Prahova, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vrancea și din București.

Cele 65 de lucrări înscrise au fost grupate de organizatori în funcție de tematica acestora în 6 secțiuni.

Informații la zi legate de programul manifestării pot obținute accesând link-ul:  http://www.ascchemis.ro/hssp.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.