loader image

Enformation, Web of Science Group, Emerald Publishing și SpringerNature Publishing vă invită la o serie de prezentări online gratuite despre ebooks si reviste pentru documentare în luna martie 2023

Enformation, Web of Science Group, Emerald Publishing și SpringerNature Publishing vă invită la o serie de prezentări online gratuite despre ebooks si reviste pentru documentare care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Înregistrările la aceste evenimente se realizează prin accesarea link-urilor aflate disponibile în pagina fiecărui eveniment. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Aceste evenimente gratuite se vor desfășura după programul de mai jos:
21 martie 2023, ora 11:00-11:30 (ora BUCUREŞTI)-
Emerald Publishing: Introduction to Emerald Journals

De peste 50 de ani, revistele Emerald Publishing sunt folosite de un public global de cercetători, studenți și profesioniști care pot transforma teoria în acțiune.

Colecția Emerald Management eJournal este una dintre cele mai mari colecții multidisciplinare disponibile, oferind perspective diferite asupra disciplinelor tradiționale de management și reflectând totodată provocările societale emergente, cum ar fi schimbările climatice, inegalitatea și conflictele.

Prin înscrierea la această sesiune online, puteți să profitați la maximum de perioada de trial și puteți afla beneficiile unui abonament instituțional.

22 martie 2023, ora  16:00 – 17:00 (ora BUCUREŞTI) – Web of Science: Preprint Citation Index

Preprint Citation Index este o nouă bază de date pe platforma Web of Science, care leagă preprinturile din principalele depozite și discipline la ecosistemul de încredere Web of Science.

Participați la această sesiune pentru a afla cum Preprint Citation Index ajută cercetătorii să găsească rapid ultimele descoperiri în literatura preprint din toate disciplinele, să fie notificați atunci când sunt disponibile noi rezultate, să urmărească mai bine evoluția unei idei și să evalueze fiabilitatea surselor care nu au fost supuse evaluării de către experți.

23 martie 2023,  ora  11:00 – 12:00 (ora BUCUREŞTI) – Springer Nature Publishing: Springer Nature’s ebooks to Excel in Research and Learning
Participați la acest webinar în care vi se oferă o prezentare generală a colecțiilor de ebooks Springer Nature.

Pentru fiecare nivel de educație și cercetare, colecțiile de cărți electronice de la Springer Nature oferă o gamă largă de cărți, cum ar fi manuale, lucrări, monografii, manuale și multe altele.

În plus față de cărțile din colecții consacrate, Springer Nature are, de asemenea, un portofoliu de ebooks publicate in regim Open Access, aflat în în creștere.

Colecțiile de cărți electronice Springer Nature oferă acces complet la conținut academic de impact care acoperă toate domeniile. Toate colecțiile sunt disponibile pe SpringerLink, oferind acces instantaneu la cercetări esențiale

Pentru mai multe detalii asupra evenimentelor, aflați informații suplimentare pe platforma Enformation, în secțiunea Evenimente, direct din Profil Instituțional sau la adresa de email: events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.