loader image

Înscrie-te la Prove it, techathon-ul ingineresc de 24 de ore în cadrul căruia poți câștiga premii în valoare de 2.000 de euro

BEST Iași organizează și anul acesta, în perioada 1 – 2 aprilie, competiția Prove it – un techathon ingineresc. Pe parcursul a 24 de ore, studenții își vor testa limitele imaginației și a cunoștințelor în diverse domenii tehnice, precum arhitectură și construcții, programare si industria automotive, electrotehnică, chimie și multe alte discipline.

Competiția se desfășoară la Casa de Cultuă a Studenților și toate nevoile participanților sunt acoperite în timpul evenimentului. Puteți câștiga premii în valoare de 2.000 de euro și un stagiu de internship la companiile partenere.

Ai șanse sporite de câștig cu cât mai diverse sunt cunoștințele coechipierilor tăi. Poți să te înscrii și cu colegi de la alte facultăți tehnice. Pe parcursul competiției, vei avea acces la internet pentru a te putea inspira. Poți să te înscrii la mai multe probe, dar vei fi repartizat la una singură, în urma filtrării formularelor.

Mai multe detalii și formular de înscriere, pe site.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.