loader image

Workshop „Apa, o resursă vitală pentru dezvoltarea sustenabilă”, găzduit pe 22 martie de Universitatea Tehnică

În data de 22 martie 2019, începând cu ora 13.00, în Sala de Conferințe a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), clădirea Rectoratului- parter, va avea loc Workshop-ul dedicat Zilei Mondiale a Apei.

Acesta este organizat de Departamentul Ingineria și Managementul Mediului de la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, în parteneriat cu SC APAVITAL SA Iași, Asociația ACVO și ASC CHEMIS.

Agenda evenimentului include:

13.00 Deschiderea workshopului

  • Prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI
  • Dr. ing. Ion Toma, director general SC APAVITAL SA IASI
  • Dr. ing. Mihail Doruș, președintele Asociației ACVO
  • Prof. univ. dr. ing. Teodor Măluțan, decanul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”
  • Prof. univ. dr. ing. Carmen Teodosiu, director Departamentul Ingineria și Managementul Mediului
  • Georgiana Tărăboanță, student, președinte ASC CHEMIS

13.15 Prezentarea companiei SC APAVITAL SA Iași, dr.ing. Ion Toma, director general

13.30 Ciclul de utilizare al apei și provocările actuale, prof. univ. dr. ing. Carmen Teodosiu, director Departamentul Ingineria și Managementul Mediului

13.45 Prezentarea activităților Asociației ACVO, dr. ing. Mihail Doruș, președintele Asociației ACVO și director tehnic al SC APAVITAL SA Iași

14:00 Decernarea premiilor Concursului județean „Ce știi despre apă?”, concurs desfășurat în data de 16 martie 2019 la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.