preloder

29 de camere de cămin transformate complet de studenți au fost înscrise în concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”

Concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”, organizat de Direcția Servicii Studențești (DSS) de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și aflat la a treia ediție, a stârnit un interes foarte mare în rândul studenților, fiind înscrise în competiție 29 de camere special amenajate de cei 63 studenți care locuiesc în ele.

După o primă evaluare a juriului, toate camerele arată că studenții au dat dovadă de creativitate în amenajare, observându-se ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util și pasiune pentru a crea un mediu de lucru și de odihnă original. Însă cât timp juriul va delibera și va analiza în detaliu fiecare cameră în parte, studenții au posibilitatea să își ajute colegii, să îi susțină și să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult prin „like” pe facebook până marți, 19 noiembrie.

Cei care vor avea „cea mai tare cameră” din campus vor primi cazare gratuită până la finalul anului universitar, iar cei care beneficiază deja de această gratuitate vor primi vouchere ce vor putea fi folosite la Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

„Concursul a evoluat mult față de edițiile anterioare mai ales prin faptul că studenții participanți sunt din ce în ce mai creativi în amenajarea camerei de cămin. Chiar dacă are și neajunsuri, viața la cămin are frumusețea și farmecul ei. Este evident că nu e ușor să ai o cameră «la patru ace», dar cu implicare și efort cei 63 de studenți și-au amenajat superb camerele în care locuiesc. Acest lucru arată că «Tudorul» este un campus viu în care studenții își pun în aplicare idei foarte îndrăznețe și faine cu toate că resursele financiare sunt limitate”

a declarat ing. Bogdan Budeanu, directorul Direcției Servicii Studențești

În această perioadă, un juriu format din studenți și reprezentanți ai TUIASI va evalua camerele de cămin intrate în competiție. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute. Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 20 – 22 noiembrie 2019.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.