loader image

Cămine deschise pentru restanţieri

Studenţii de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ din Iaşi care nu au reuşit să promoveze toate examenele în timpul sesiunii pot locui pe perioada susţinerii restanţelor în căminele instituţiei de învăţământ superior.

În perioada 3 – 16 septembrie, cazarea studenţilor se va face în şapte cămine. Cursanţii de la Facultăţile de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului şi Arhitectură „G.M. Cantacuzino“ se pot caza în Căminul T1-2, iar cei de la Textile, Pielărie şi Management Industrial, precum şi colegii lor de la Construcţii şi Instalaţii, dar şi de la Hidrotehnică – în Căminul T3-4.

Pentru studenţii de la Facultatea de Mecanică a fost rezervat Căminul T10. Restanţierii de la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii se pot caza şi în Căminul T11. Căminul T17 îi va găzdui pe cei de la Construcţii de Maşini şi Management Industrial, Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, dar şi Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Căminul T18 este deschis pentru studenţii de la Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, iar în T19 vor locui atât studenţii facultăţilor de Automatică şi Calculatoare, cât şi cei de la Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată. Tariful este de 4 lei/zi de student. Căminele vor fi deschise pe 2 septembrie. Tariful pentru această zi este de 7 lei. În perioada de reexaminări 19 – 20 septembrie, cazarea studenţilor se va face în Căminul T3-4.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.