loader image

Clarivate – Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna martie 2021

Clarivate – Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna martie 2021, adresându-se tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc).

Clarivate – Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter, unde se vor alătura experților pentru sfaturi esenţiale, care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare.

Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un e-mail instituțional.

JOI 25 MARTIE, ORA 16.00 – 17.00 BUCUREȘTI – Integrarea datelor Web of Science

Participaţi la acest curs online pentru a afla de la experți cum puteţi alimenta și îmbogăți capacitățile de analiză și evaluare ale instituției dumneavoastră. Aflaţi totul despre metadatele Web of Science disponibile prin XML și API, date personalizate și integrarea VIVO, care pot sprijini sistemul de gestionare a rezultatelor de cercetare.

MARȚI 30 MARTIE, ORA 16.00 – 17.00 BUCUREȘTI – Îmbunătăţește-ţi profilul de cercetător 

Doriţi să vă îmbunătăţiţi profilul pentru cereri de promovare sau de finanțare? Participaţi la acest webinar pentru a afla cum să vă construiţi o identitate online de cercetător, să vă prezentaţi munca și să demonstraţi impactul dumneavoastră științific, pentru a fi văzut de evaluatori.

De asemenea, Clarivate – Web of Science invită utilizatorii să urmărească sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.