loader image

Clarivate-Web of Science oferă sesiuni online gratuite utilizatorilor Web of Science în luna martie 2022

Clarivate oferă sesiuni online gratuite în luna martie 2022 și se adresează utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Clarivate invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

LUNI 21 MARTIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Sprijinirea inițiativelor de cercetare deschisă cu date de încredere și instrumente scalabile 

Știința deschisă este o schimbare de sistem, iar abordarea sa accesibilă și colaborativă ar trebui să accelereze cercetarea și descoperirea. În calitate de producător de resurse neutre din punct de vedere editorial, Web of Science este un pionier al noilor modalități de a sprijini inițiativele de știință deschisă în întreaga comunitate prin furnizarea de date și servicii.

Participaţi la această sesiune pentru a afla cum se poate măsura conformitatea cu mandatele de finanțare, cum se măsoară impactul relevant și cum se poate îmbunătăți eficiența și transparența cercetării.

VINERI 25 MARTIE, 12.00-13.00, BUCUREȘTI O evoluție continuă în evaluarea revistelor

Creșterea continuă a producției academice, dinamica schimbătoare a pieței determinată de cercetarea deschisă și așteptările în continuă schimbare ale părților interesate fac ca astăzi să fie mai important ca oricând să ne bazăm pe instrumentele de analiză a revistelor.

Participaţi la această sesiune pentru a afla cum datele Clarivate vă vor ajuta să luaţi decizii încrezătoare în peisajul în continuă evoluție al publicațiilor academice de astăzi, indiferent dacă depuneţi primul dumneavoastră manuscris sau gestionaţi un portofoliu de mii de publicații.

Clarivate pune la dispoziţie utilizatorilor interesaţi şi un raport despre Managementul creditelor de cercetare într-o lume a colaborării, care se poate descărca accesând link-ul respectiv.

Deasemenea Clarivate invită utilizatorii Web of Science să urmărească sesiunile la cerere (on-demand) . Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.