loader image

Evenimente organizate de Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași în lunile februarie – martie

Biblioteca Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi vă invită să participaţi la următoarele evenimente:

Workshop-ul cu tema „Acces electronic la literatura ştiinţifică pentru susţinerea şi promovarea sistemului de cercetare şi educaţie din România”, organizat de Compania SC E-nformation SRL în parteneriat cu Asociaţia Anelis Plus, în Sala „Profesor Cristea Niculescu-Otin”, în data de 19.02.2020, în intervalul orar 13.00 – 14.30.


Sesiunea de instruire privind utilizarea bazei de date EBSCO – Academic Search Complete, care va avea loc în Sala „Profesor Cristea Niculescu-Otin”, în data de 27.02.2020, în intervalul orar 13.30 – 14.30.

Sesiunea de instruire este susţinută de reprezentantul Firmei SC ROMDIDAC SA, în calitate de furnizor în România al bazelor de date EBSCO la care universitatea este abonată prin Proiectul „Anelis Plus 2020”.


Workshop-ul cu tema „Sfaturi despre biblioteca digitală IEEE Xplore. Cum să publici la IEEE”, organizat de IEEE şi Compania E-nformation în parteneriat cu Asociaţia Anelis Plus, în Amfiteatrul T3, Rectorat, Parter, în data de 05.03.2020, în intervalul orar 13.00-15.00.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.