loader image

Simpozionul Științific Internațional GEOMAT 2019 – „Geomatics and new technologies of spatial science”

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 14 – 15 noiembrie 2019 cea de-a VII-a ediție a Simpozionului Internațional GEOMAT „Geomatics and new technologies of spatial science”.

Anul acesta, subiectele discutate vor fi „Geodesy and Cartography”, „Engineerinf Geodetic Measurements”, „Photogrammetry and Remote Sensing”, „Cadastre and Real Estate Publicity; Real Estate Valuation”, „Geographic Information Systems”, „Applied and Environmental Science”.

„Ideea organizării și dezvoltării continue a anvergurii acestei manifestări a apărut din necesități științifice și practice, dar și din considerentul că o comunitate care nu lasă urme este ca una inexistentă, pierdută în neant. Suntem onorați că tot mai multe personalități științifice remarcabile din domeniu au răspuns afirmativ și generos invitației noastre, ceea ce reprezintă și o recunoaștere a valorii învățământului geodezic de la Iași”, a declarat prof. univ. dr. ing. Florian Stătescu, decanul Facultăţii de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului.

Mai multe informații despre acest eveniment sunt disponibile pe www.geomat.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.